Mantra Zingen

Bij Prana Yoga Studio zijn we grote fan van mantra’s, kirtan & bhakti. Bij het chanten reciteren we mooie Sanskriete klanken, een vorm van yoga voor en door de groep vergezeld van het geluid van muziek. Het creëert een meditatieve gemoedstoestand. Dit gebeurt in de vorm van een heilige uitspraak, een klinkend geluid, een letterwoord of foneem. Woorden die reeds duizenden jaren oud zijn en worden ervaren als zeer rustgevend, vreugdevol met psychologische en helende krachten. Magie, overgave, liefde en dankbaarheid om een veranderde staat van bewustzijn in te leiden. Het is een geweldige manier om emoties te ontgrendelen.

We willen je graag laten genieten van deze muzikale ervaring. Zowel trage als ritmische mantra’s maken deel uit van het repertoire, je zal verrast zijn van de ambiance die mantra zingen teweeg kan brengen. Naast die uitgelatenheid is er uiteraard ook plaats & tijd voor ontroering.

Iedereen kan hieraan deelnemen, geen yoga- of zang ervaring vereist. Als je liever gewoon wil komen luisteren en niet meezingen, helemaal prima voor ons! Voel je vrij.

1x per maand kan je bij ons genieten van een Bhakti Yoga les met Veerle. Ontdek hier de data en alle info.

Op vrijdag 7 juni komt David Lurey (US) weer naar onze Studio en verwent hij ons met een yoga les gevolgd door een mantra concert. Je kan inschrijven voor de twee activiteiten of slechts eentje. Ontdek hier alle info!

Ontdek hier all info over Lulu & Mischka die op 25 juni 2019 weer naar onze Studio komen vanuit Australië! Ook hier kan je kiezen tussen de Yin Yoga les met live muziek en of het mantra concert erna erbij! 

Enkele keren per jaar huren Frie, Philippe en Christiaan onze yogaruimte voor Mantra Zingen op zondagnamiddag. Zij zingen met hun band reeds 20 jaar mantra’s. Een echte aanrader. Let op: dit is een activiteit georganiseerd door hen, alle info vind je hier. Prana Yoga Studio staat niet in voor de info en inschrijvingen, alle communicatie hierover graag met hen voeren ;-).

Advertenties