31/03/19 Intuïtief Bewegen

Zondag 31 maart, van 10u tot 13u, Workshop: Intuïtief bewegen – Mindfulness in motion, €40, met Gwen Haandrikman, inschrijven via admin@pranayogastudio.be

Inhoud workshop

We weten allemaal hoe belangrijk het is om te blijven bewegen, om niet vast te roesten en het lichaam soepel te houden, zodat we in ons dagelijks leven goed kunnen functioneren. Elk lichaam is uniek en elk lichaam heeft andere behoeftes als het gaat om beweging. Door mindful te bewegen met aandacht in het lichaam gekeerd leren we goed voelen wat het lichaam nodig heeft. Tijdens de workshop intuïtief bewegen – mindfulness in motion zal je worden begeleid om te leren voelen wat jouw unieke prachtige lichaam nodig heeft.

Onder begeleiding van muziek word je uitgenodigd om op jouw eigen manier te gaan bewegen, waardoor zowel jouw fysieke lichaam, als energetische lichaam kan worden geopend. De muziek kan bepaalde bewegingen stimuleren en energie opwekken of je juist uitnodigen om wat meer naar binnen te keren. Alles mag en niets moet.

Deze vorm van bewegen is een prachtige reis naar binnen, met expressie naar buiten, waarna je je als herboren zult voelen en een diepe connectie met je zelf zult ervaren.

Deze workshop is geschikt voor elk niveau en er is geen bepaalde ervaring voor nodig om mee te kunnen doen. De bewegingsmomenten worden afgewisseld met ontspanningsoefeningen. 

Teacher

Onze yogateacher Gwen Haandrikman heeft een brede interesse als het gaat om Yoga en beweging, waardoor ze graag op een speelse manier de verschillende vormen van bewegen combineert in haar lessen. Ze gelooft sterk in de balans van zowel Yin en Yang en vooral met veel respect voor het eigen unieke lichaam. Buiten de comfort-zone is waar we het meeste groeien, waardoor we de beste versie van onszelf kunnen zijn, worden en blijven.

“Explore the extremes to find the middle way”

Locatie

Prana Yoga Studio, Dorp 37, 2861 OLV Waver

Praktische tips

  • neem je eigen yogamat mee, wij zorgen voor de rest
  • we bieden voor, tijdens en na de workshop gratis yogitea en water aan. Neem een fles mee die je kan afsluiten, zo kan je ook in de yogazaal zoveel drinken als je wil.
  • draag comfortabele kledij waarin je goed kan bewegen en stretchen
Advertenties