28/07/19 Ouder Kind Yoga

Zondag 28 juli 2019, 10u – 11u15, Ouder Kind Yoga met Veerle Hollevoet, €20/koppel, €10/extra persoon, inschrijven via admin@pranayogastudio.be. Voor kids van 4 tot 11 jaar. Voor volwassenen van alle leeftijden!

Yoga & Muziek

Heb je zin om leeuwen, apen, olifanten na te doen ? Of maak je liever krekel- of kikkergeluiden?

We gaan ook het geluid van de regen en van een storm nabootsen om daarna leuke yoga bewegingen te maken waarbij we de ooooh’s en aaaaaaah’s niet hoeven in te houden.

Met de klank zal een liedje erbij niet uitblijven, heerlijk luisteren of meezingen? Wil je liever zachtjes neuriën, je kiest het zelf. Muziek zit in kleine dingen, je stem maar ook met kleine hulpmiddeltjes heb je al snel een instrumentje en dan kunnen we de mama’s of papa’s de kinderen eens in een heerlijk klankbadje wassen. We kunnen de rollen ook omdraaien natuurlijk. En daarna kunnen de mama’s en papa’s ons eens verwennen met een zachte massage, en dan lukt het misschien wel om met een levende massagetafel te werken.

Kom jij meedoen met Veerle?

Wie is Veerle?

Veerle Hollevoet is een vaste waarde in onze Prana Yoga Studio als muzikante & teacher. Ze is een levendige dame met dankbaarheid, liefde en het nu in het geheugen van het hart.

Al 20 jaar zingt ze Mantra en Kirtan. Ze volgde Mantraworkshops bij Jai Uttal en Tina Malia, Sivani Mata Francis, Gaura Vani Buchwald en Lulu and Michka.

Ze volgde les in de stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans en zong in musicals bij Jeugdtheater Ondersteboven. Ze zong en speelde in verschillende bands toen ze jong was en zingt nu de laatste drie jaar mantra en kirtan in yogastudio’s en geeft workshops in België en daarbuiten.

Veerle werkte vele jaren als lesgever in het buitengewoon onderwijs, en nu nog steeds is ze vrijwilliger bij “ Bijs”, een voorziening voor mensen met een beperking. De kinderen zien haar daar graag langskomen voor een heerlijke sessie. Het samenwerken met kinderen is een jarenlange passie vanuit het hart.

Op een onbewaakt moment kun je haar vangen met het zingen van een liedje met of zonder de gitaren of andere instrumenten. Ze gebruikt ook haar stem en de kracht van ademhaling tijdens de massagesessies die ze thuis geeft. Ze houdt van elk moment. Onder het motto ‘you can join in, choose for love, the power of Oneness, Ohm’ zingt, speelt, masseert en geeft ze yoga voor kids met overgave en open hart.

Laat je adem je leraar zijn: ‘Breath Shall be thy chariot’, Jai Guru Dev!

 

Locatie: Prana Yoga Studio, Dorp 37/1, 2861 OLV Waver, Belgium

Praktische info:

  • draag comfortabele, stretchende kledij, verschillende laagjes
  • breng je eigen yoga mat mee, alle andere materialen zijn beschikbaar in de Studio. Als je zelf geen matje hebt kan je er één van ons lenen.
  • breng een fles mee die je kan afsluiten, water en thee kunnen bijgevuld worden aan de theetafel
Advertenties