12/05/19 Workshop meer energie & veerkracht

Zondag 12 mei, van 10u tot 13u, Workshop: Meer energie & veerkracht op & naast de mat, €40, met Eva Daeleman & Karen Vanlangendonck, inschrijven via admin@pranayogastudio.be

Inhoud workshop

We leven in boeiende maar slopende tijden. Alles gaat snel, sneller, snelst … Hoe blijven we overeind in die ratrace? Hoe voel je je toch krachtig, doortastend en energiek op die sneltrein met dagelijkse beslommeringen?

Eigenlijk willen we allemaal hetzelfde: ons goed in ons vel voelen. Dat stralen we tenslotte uit op het werk, thuis, onder vrienden,…

Je krijgt antwoord op vele vragen zoals:

– Hoe krijg ik meer energie? 

– Hoe kan ik mijn energie bewuster gaan inzetten?

– Waar liggen mijn sterktes & zwaktes?

– Hoe kan ik mijn agenda inplannen volgens energieniveau?

Heb jij specifieke vragen? Mail ze ons op voorhand gerust door!

Eva Daeleman vertelt hoe je door een aantal aanpassingen in je leven, in je gewoontes, in je denken genoeg energie kan vinden om overeind te blijven. Ze geeft tips & tricks om je ‘carrosserie’ optimaal te gebruiken. Leer luisteren naar je lichaam en maak de juiste verbinding met je lijf en leden. Door elke dag opnieuw gezonde keuzes te maken neem je de verantwoordelijkheid over je leven terug in eigen handen. 

De workshop gaat verder met een duo-teach van Yin & Yang Yoga, gegeven door Eva & Karen. Voor iedereen haalbaar. Voor meer energie!

Teachers

Eva Daeleman is gepassioneerd door alles wat met energie te maken heeft. Ze is yogi, bewustzijnscoach, reiki master, pindakaas-eter, life lover, oprichter van Studio Stil en spreker met een groot hart voor bewustzijn en duurzaamheid. Ze gelooft dat iedereen een changemaker kan zijn. Ze is gepassioneerd door alles wat haar batterij kan opladen en deelt haar geheimen graag met jou. 

Ontdek meer over Eva op www.evadaeleman.be

Karen Vanlangendonck is het kloppende hart en de hoofdteacher van Prana Yoga Studio. Karen’s manier van lesgeven is heel vloeiend, haar stem brengt je naar een diepere vorm van relaxatie, haar talks leiden je tot je diepste zelf. Bij haar voel je dat je goed genoeg bent & leer je stap voor stap te ademen door de uitdagingen van je eigen leven. Ze verwelkomt iedereen met een stralende glimlach en een open hart…

Locatie

Prana Yoga Studio, Dorp 37, 2861 OLV Waver

Praktische tips

  • neem je eigen yogamat mee, wij zorgen voor de rest
  • we bieden voor, tijdens en na de workshop gratis yogitea en water aan. Neem een fles mee die je kan afsluiten, zo kan je ook in de yogazaal zoveel drinken als je wil.
  • draag comfortabele kledij waarin je goed kan bewegen en stretchen
  • neem een notitieboek en pen mee als je extra notities wil maken
Advertenties